Værd at vide om vore selskaber

Vi sidder klar ved telefonen og på mail hverdage fra kl. 9.00-12.00, hvis vi kan hjælpe i forbindelse med spørgsmål eller bestilling af selskab.
 
Her har I mulighed for at se vores selskabsmenu-folder i en samlet bladre-pdf. Tryk på billedet og et nyt vindue vil åbne.
 
Når De bestiller et arrangement ved én af vores restauranter, gælder følgende forretningsbetingelser:
 
Varighed
Aftenarrangementer er beregnet til en varighed af 5 timer, men kan mod tillæg forlænges til 8 timer. Udover 8 timer påregnes et tillæg på 75 kr. pr. time pr. kuvert inkl. drikkevarer.
 
Tidspunkt på dagen er valgfrit
De bestemmer naturligvis selv, om arrangementet skal foregå midt på dagen eller om aftenen.
Kuvertantal
For alle selskaber gælder min. 10 kuverter.

Tidsfrister
Senest 2 måneder før arrangementsdato skal menuen være aftalt med os. Endeligt antal gæster samt bordplan og bordkort skal være os i hænde senest 4 dage før arrangementsdatoen, hvorefter man hæfter for antal.
 
Afbestilling
Afbestilling af arrangement fra 30 dage og op til 60 dage før arrangementsdato afregnes med kr. 5.000,-. Afbestilling af arrangement i op til 30 dage før arrangementsdato afregnes med 20% af den aftalte arrangementspris.
 
Betaling
Der forlanges ikke depositum eller nogen form for forudbetaling. Betaling finder sted på dagen for afholdelse af arrangementet. Vi ser helst betaling med dankort, ved nærmere aftale også muligt med kontant betaling.
 
Ordrebekræftelse
Vi sender normalt ikke ordrebekræftelse på vores arrangementsaftaler. Ønskes dette, bedes De fremsende en mail til os med information om Deres arrangement, som vi så vil besvare. De kan sende Deres mail til: mail@lilleringskov.dk
 
Allegener / specialkost
Ønsker til specialkost; glutenfri, laktosefri, diabetiker, kan lade sig gøre mod et gebyr.
 
Børnemenu
Til festens yngste deltagere kan vi tilbyde forskellige lækre børneretter. Det kan f.eks. være en sørøvergryde eller hjemmelavet lasagne. Børnemenu gælder for børn mellem 2-10 år. Specielle ønsker eller livretter efterkommes gerne, så spørg endelig.
 
Priser for børn
Babyer, 0-1 år: gratis. Børn fra 2 år til og med 10 år er halv pris af arrangementsprisen.
 
Sammensæt selv menuen
Det er naturligvis muligt at “bytte om” på retterne i vore forslag. Festligheder afholdt som “Tag-selv-buffet” er lidt mindre højtidelige, men en særdeles hyggelig måde at holde fest på. Velegnet til f.eks. barnedåb, fødselsdag, bryllupsreception, jubilæum osv.
 
Sange og menukort
På vores hjemmeside er der mulighed for at skrive personlige menukort på én af vores mange færdige skabeloner eller finde og printe f.eks. velkomstsange til jeres arrangement.
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
Man-fre: kl. 9-12
mail@lilleringskov.dk