Forretter & hovedretter

Forretter

 
Cremet hummersuppe med søkogte rejer   kr. 95,-
2 luksus tarteletter med høns i asparges   kr. 85,-
Hjemmerørt hønsesalat med bacon, ananas og champignons   kr. 85,-
Unghaneroulade med persille & urtemayonnaise   kr. 95,-
Klassisk rejecocktail med masser af rejer   kr. 90,-
Røget lakseroulade med rejer, asparges og kørvelcreme   kr. 95,-
Soufflé af søens fisk med rejer, dilddressing og friske salater   kr. 90,-
Klassisk stjerneskud   kr. 95,-
Fiskeouverture, surbrød med røget ørred, røget laks, gravad laks, skaldyr og dressing   kr. 95,-
Husets variation af laks. Forskellige tilberedninger af laks, serveres med skaldyr, dressing, citrusfrugter og grønt efter kokkens fantasi samt brød   kr. 125,-
Lillerings luksus fiskespecialitet: soufflé af søens fisk med marineret fennikel, dampet rødtunge med hummersauce og lakseroulade med skaldyr. Serveres med hjemmebagt brød   kr. 130,-
 

Hovedretter

 
Gammeldags svinekam med surt, sukkerbrunede og hvide kartofler, rødkål samt flødeskysauce.

  kr. 159,-

Kalvesteg stegt som vildt, serveres med sukker- brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, årstidens  friske grøntsager samt syltede tyttebær og vildtsauce.

  kr. 179,-

Helstegt kalvefilet med cognacflødesauce, broccoli- salat, sæsonens stegte grøntsager og terrin af  kartoffel samt svamperagout.    

  kr. 209,-

Helstegt oksemørbrad med pommes duchesse med  friske urter hertil mørk svampesauce, ærteflan, stegte grøntsager, sæsonens salat og sellericreme tilsmagt med trøffel. 

  kr. 229,-

Kalvemørbrad i svøb af parmaskinke smurt med  tomatpesto og salvie. Hertil kartoffel-roulade,  eksklusiv trøffelsauce, timbale af sæsonens svampe  og brændte løg samt bagte syltede tomater.

  kr. 249,-

Helstegt dyreryg med bønner francaise, vildt- flødesauce, pommes duchesse med krydderurter og waldorfsalat samt syltede tyttebær.

  kr. 249,-

Berømte gryderetter

 
Mørbradgryde med svinemørbrad, cocktailpølser, svampe, peberfrugt og bacon i paprikasauce, hertil kartoffelmos eller ris.

  kr. 125,-

Bøf stroganoff af oksemørbrad, ristede svampe, tomat, hertil gratineret kartoffelmos og rødbeder.

  kr. 135,-

Lillerings skipperlobscous med rødbeder, rugbrød, smør og purløg.

  kr. 125,-

 
 
 
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk