November & december

Generelt
Kuvertprisen fratrækkes kr. 12,- ved valg af menu uden brød

Julemenu 1

  • Marinerede sild med karrysalat.
  • Lillerings fiskefrikadeller med sauce remoulade og citron.
  • Hjemmerørt hønsesalat med ristede svampe.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Juleskinke med grønlangkål.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvidt.

Pris pr. person kr. 149,-

 
TILVALG til julemenu 1
Julemarcipankage + kr. 25,-
Osteanretning med tilbehør + kr. 25,-

___________________________________

 Julemenu 2

  • 2 slags sild med husets tilbehør.
  • Lakseroulade med krydderurter i frisk fløde.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Mørbrad med champignonsauce.
  • Juleskinke med grønlangkål.
  • Osteanretning med blomme-kompot og knækbrød.
  • Nougatroulade med dadler.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvidt.

Pris pr. person kr. 199,-

 
TILVALG til julemenu 2
Ris a la mande + kr. 20,-

___________________________________

 Julemenu 3

  • 2 slags sild med husets tilbehør.
  • Lillerings fiskefrikadeller med sauce remoulade og citron.
  • Røget laks med spinatægge-stand, hjemmerørt mayonnaise og rejer.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Juleskinke med grønlangkål.
  • Kold æbleflæsk efter husets egen opskrift.
  • Julemedister med brunede kartofler.
  • Osteanretning med blomme-kompot og knækbrød.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvidt.

Pris pr. person kr. 219,-

___________________________________

Julemenu 4 - Julekongebuffet

  • Orangemarineret laks med hjemmerørt mayonnaise hertil skaldyr og spæde salater.
  • Ørredmoussé med syltede rødløg og marineret fennikel.
  • Røget åleterrin med kirsebærgelé og æbler i vanilje.
  • Braiseret kalv i terrin med urter hertil sennepspickles og syltede blommer.
  • Kalvemørbrad og kastanjetimbale hertil rødvinssauce smagt til med appelsin.
  • Salat med marinerede pærer, valnødder og roquefortost.
  • Svinefilet farseret med julens frugter hertil brunede kartofler svunget i muscovadosukker.
  • Vol-au-vent med fyld af fasan og vinterens urter.
  • Konditorens store juledessertbord med både klassiske og nye elementer med udgangspunkt i julens gode råvarer.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvid.

Pris pr. person kr. 325,-

 
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk