Vinter-menu

Denne menu er gældende fra den 1. januar til og med den 31. marts.
 
FORRET
Soufflé af unghane med trøffelcreme, skagenskinke og vinterurter m.m., hertil brød og smør.
 
HOVEDRET
Duet af oksemørbrad og fasan med cognacflødesauce, svampeterrin, rodfrugte-creme samt kartofler og grønt efter sæson.
 
DESSERT
Den verdenskendte Gateau Marchel - chokoladedessert serveret med nougatparfait, creme anglaise og røde bær.
 

3 retter pr. person kr. 379,-

         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
Man-fre: kl. 9-12
mail@lilleringskov.dk