Kokkeskole & team-building

Glæden ved et veltillavet måltid mad har vi alle tilfælles og netop denne glæde er omdrejningspunktet for Kokkeskolen.
 
Kokkeskolens kurser tilbydes primært til virksomheder, der kan bruge det som en inspirerende form for teambuilding i kraft af en anderledes og fortryllende aften med kolleger, hvor smagsoplevelser, samarbejde og kommunikation er i centrum.
Kokkeskole som værktøj
Det skal være sjovt at lave mad og i dette gastronomiske univers, er målet at skabe helstøbte oplevelser for kursets deltagere. Der skal smages, leges, nydes, duftes og arbejdes for et fælles resultat. At tage på Kokkeskole giver kolleger mulighed for at finde nye måder at kommunikere og samarbejde på. Ukendte sider, ressourcer og talenter får plads og lejlighed til at blomstre hos deltagerne, når de bliver udfordret i en helt anden verden end arbejdspladsen normale rammer.
 
Ved starten af et kursus er målet altid klart. Der skal f.eks. tilberedes en 5 retters gourmet-menu og kurset afsluttes med fællesspisning af de fremstillede retter. Resultatet er derfor dybt afhængigt af samarbejde og en fælles indsats. Vanetænkning og faste rutiner er nødt til at vige pladsen og det skaber inspiration, hold-ånd og fornyet arbejdsglæde for deltagerne.
 
Ud over de oplagte fordele så som sammenhold, kulinarisk leg, social anerkendelse, fællesskab samt et forhåbentlig udsøgt måltid mad, vil der også altid blive gennemgået teknikker og givet fif fra de dygtige kokke, der er med til at sikre deltagerne et ekstra udbytte og dimension af kurset.
De perfekte rammer
Kokkeskolen foregår i de hyggelige rammer på Restaurant Lillering Skov. Der undervises altid af professionelle kokke.
 
Tonen er imødekommende og alt foregår i en hyggelig atmosfære. Der afholdes flere forskellige kokkeskole-arrangementer som eksklusiv gourmet-aften, tema-aften eller f.eks. et konserveringskursus, der kommer omkring henkogning, syltning, røgning, saltning m.m. Der vil også altid være mulighed for at virksomheden selv kommer med et ønske til indhold/emne og det optimale kursus skræddersyes til lejligheden.
Kontakt os
Vi er altid behjælpelig med at finde løsninger, der passer præcis til jeres virksomhed, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller tilbud.
 
Få besøg af vores konsulent, send en mail til mail@lilleringskov.dk eller giv og et ring på telefon 86 94 37 55
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
Man-fre: kl. 9-12
mail@lilleringskov.dk