Buffeter

Menu 1: ”Den Lille” buffet

  • Soufflé af søens fisk med rejer, dilddressing & friske salater.
  • Kyllingebryst i paprikasauce.
  • Hjemmemarineret svinefilet i barbecue.
  • Glaseret skinke med sennep og brun farin.
  • Flødebagte kartofler med løg.
  • Husets salat med masser af grønt og dressing.
  • 2 slags hjemmebagt brød.

Pris pr. person kr. 159,-

________________________________________________________

Menu 2: Stegebuffet

  • Bagt fjerkræsoufflé med baconmayonnaise & sprøde salater.
  • Røget ørredterrin med peberrod, syltede løg og skaldyr.
  • Peberstegt kalvesteg.
  • Kyllingebryst i paprikasauce.
  • Honningmarineret skinkesteg.
  • Flødebagte kartofler med løg.
  • Stegte kartofler med krydderurter.
  • Husets salat med masser af grønt og dressing.
  • Krydderurtesalat med tørrede frugter og nødder.
  • 2 slags hjemmebagt brød.

Pris pr. person kr. 189,-

_______________________________________________________

Menu 3: Klassisk luksusbuffet

  • Lillerings fiskeanretning: Gravad laks med dilddressing og slikasparges samt røget ørredterrin med salater og skaldyr.
  • Klassisk hønsesalat med ananas, bacon og champignon.
  • Svinekam stegt som vildt.
  • Mørbrad a la creme med surt.
  • Peberstegt kalvesteg.
  • Vildtflødesauce.
  • Smørstegte kartofler.
  • Waldorfsalat med æbler, druer og nødder.
  • Vores salat med masser af forskellig grønt.
  • Desserttærte med smag af sæsonens frugt, serveret med dessertsauce og syltede bær.
  • 2 slags hjemmebagt brød.

Pris pr. person kr. 249,-

_______________________________________________________

Menu 4: Moderne luksusbuffet

  • Røget lakseroulade med citruscreme og kørveldressing.
  • Bagt soufflé af fjerkræ, hertil urtemayonnaise og salater.
  • Rødvinsmarineret svinemørbrad m/æblekompot og peberrod.
  • Klassisk løg/bacon tærte med masser af ost.
  • Råkost af årstidens grønt med tørrede frugter og nødder.
  • Krydderstegt svineryg med svamperagout.
  • Vores salat med masser af forskellig grønt.
  • Oksemørbrad med cognacflødesauce og slikærter.
  • Grov kartoffelmos med persille.
  • Chokolade-alliance bygget i lag med hvid, lys og mørk chokolade, serveret med syltede bær.
  • 2 slags hjemmebagt brød

Pris pr. person kr. 269,-

________________________________________________________

Menu 5: Tapas-buffet

  • Marinerede tigerrejer med aioli.
  • Røget lakseroulade med skaldyr og kørveldressing.
  • Klassisk hønsesalat med bacon.
  • Røget dyrekølle med spinatæggestand.
  • Panerede risottokugler med chilicreme.
  • Bagt fjerkræsoufflé med urtemayonnaise og ærteskud.
  • Krydrede spanske kødboller i salsa.
  • Stegt rødvinsmarineret svinemørbrad med peberrod.
  • Mini løgbacontærter.
  • Små citrontærter med flamberet marengs.
  • Mousse af skovbær med chokoladecreme.
  • Lille chokoladekage med cremet top.
  • Udvalg af husets brød med spændende tilbehør.

Pris pr. person kr. 269,-

________________________________________________________

Menu 6: Kongebuffet

  • Orangemarineret dampet laks med skaldyr og hjemmerørt mayonnaise.
  • Ørredterrin med kapers, syltede løg, salater og dilddressing.
  • Unghaneroulade med urtemayonnaise, marineret fennikel og friske salater.
  • Carpaccio af røget dyrekølle med pesto og tørrede tranebær.
  • Krydderstegt svineryg med svamperagout.
  • Kalvemørbrad i svøb af parmaskinke, tomat og trøffelsauce.
  • Årstidens stegte grøntsager.
  • Kartoffeltimbale med krydderurter.
  • Råkost af årstidens grønt med tørrede frugter og nødder.
  • Konditorchefen vil kreere en forrygende dessertbuffet, der består af min. 5 udsøgte specialiteter afstemt efter sæsonens udvalg.
  • 3 slags hjemmebagt brød

Pris pr. person kr. 349,-

         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk