Galten Revyen 2018

Galten Revy- & Morskabsteater præsenterer Galten Revyen 2018 på Restaurant Gammel Høver Kro:
 

"Galten-revyen laver unoder"

 

Onsdag den 31. oktober kl. 19.30
Kr. 100,- inkl. et glas "bobler"
 
Fredag den 2. november kl. 18.00
Kr. 295,- inkl. revymenu

Lørdag den 3. november kl. 18.00
Kr. 295,- inkl. revymenu

Søndag den 4. november kl. 14.00
Kr. 150,- inkl. Heines store kagebord

Der vil være amerikansk lotteri fredag, lørdag og søndag.
Billetter kan købes hos Super Brugsen Galten, Galten Bibliotek og hos Jutlander Bank Galten samt fra hjemmesiden: www.galtenrevyen.dk

Bemærk: Betaling enten kontant eller med MobilePay.

Bordreservation nødvendig.
Henvendelse på mail: galtenrevyen@gmail.com
 
 

Revymenuen 2018

 
Forret:
Klassisk oksehalesuppe med friteret kugle samt terrin af rillette
og urter. Udvalg af grov landbrød med trøffelsmør.
 
Hovedretsbuffet
  • Braiseret gourmetgris med selleripuré og stegte løg.
  • Langtidsstegt oksefilet smurt med grøn pesto hertil glaserede
    rødbeder.
  • Rødvinsmarineret svinemørbrad med æblesalat.
  • Varm kartoffelsalat med skalotteløg og purløg.
  • Frisk kernesalat med bacon, spidskål, tranebær og fetaost med mild peberrodscreme smagt til med citrus.
  • Porretærte med confiteret kylling og timian.
  • Salat af ristede let spicy kikærter med grillede grønsager og
    friske krydderurter.
Dessert
Julenisse-dessert med smag af kirsebær og lys choladecreme, pyntet med spiseligt sne.
 
 
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk