Sammensæt selv jeres egen udsøgte menu med op til 5 retter.
Vær opmærksom på, at der skal bestilles samme menu for alle kuverter.
Minimum af 10 kuverter.
FORRET
Soufflé på torsk og hummer
Læsørejer – Salater - Hummermayonnaise
Cremet hummersuppe
Syltede rødløg – Dild olie - Skaldyr
Marineret laks
Agurk – Radiser – Sesam
Unghaneroulade
Æble – Sauce verte - Urter
MELLEMRET
Kyllingeconfit
Hovedsalat – Karry – Falsk ”Jord”
Foie gras terrin
Pære - Balsamico - Briochebrød
HOVEDRET
Okseryg
Jordskokker - Syltede perleløg - Røget kartoffel – Oksesky med trøffel.
Indbagt fasan
Urtesoufflé - Selleri - Kartoffeltærte – Portvinssauce
Duet af landgris
Svineryg – Kæber – Pommes Anna – Rødbede glace
Rådyrfilet
Saltbagt selleri - Brombær – Pommes Rissoles - Kantarelsauce
OST
Danske oste
Sprødt – Syltede nødder – Kompot
DESSERT
Garteau Marcel
Chokolade på 2 måder - Appelsin – Solbær is
Æbledessert
Æblemousse – Råsyltede æbler – Vaniljeis
Tropical
Karamelliseret banan - Kokos – Passionsfrugt - Mango
Brombær pocheret pære
Brownie – Karamelmousse – Brombær sauce – Vaniljeis
Priser pr. person:
1 ret: kr. 250,- (Hovedret)
2 retter: kr. 325,-
3 retter: kr. 400,-
4 retter: kr. 475,-
5 retter: kr. 550,-
Forretter, mellemretter og desserter kan købes separat for 125 kr.