3-retters nytårsmenu 2018

 
TILVALG - Appetizer
Stegte marinerede tigerrejer med mild aioli.
Hertil Cava Gran Barón Extra Seco.
+ kr. 45 pr. person
 

Tapas til forret

  • Grillet tun toppet med oliventapanade.
  • Pighvarsoufflé med persillemayonnaise og rejer.
  • Kyllinge ballotine med baconcreme og champagnegelé.
  • Svinemørbrad stegt i honning og lime, anrettet med peanutsauce.

Vinforslag (ikke inkl.):
Wakefield Estate, Chardonney 2016. Kr. 100,- pr. flaske
 

Hovedret

Oksemørbrad med ristede svampe svøbt i butterdej samt friteret kugle af fasanrilette. Eksklusive trøffelsauce og kartoffeltærte med spinat og ricottaost. Glaserede rødbeder, syltede tomater og vinterens coleslaw.
 
Vinforslag (ikke inkl.):
Wakefield Estate, Jaraman Shiraz, kr. 125,- pr. flaske.

 

Dessert

Piña Colada i nye klæder: Kokosmousse på malibu-bund med midte af tropisk creme toppet med broken gel og vanilje kaviar, serveres ovnbagt ananas i mørk rom.
 
Vinforslag (ikke inkl.):
Porto Quevedo, Portugal. Kr. 150,- pr. flaske.
 

Pris pr. person kr. 349,-

For forret, hovedret og dessert. Prisen er ekskl. drikkevarer, som nemt kan købes hos os. BEMÆRK: ingen minimumsbestilling.
 
 
Tilvalg til kaffen
3 stk. konfekt/petit four:
Kransekage med amarene kirsebær.
Operakage med mokkasmag.
Macarons med hindbærsmag.
+ kr. 45,- pr. person

Tilvalg natmad
Ungarsk gullasch-suppe med tilhørende groft landbrød.
+ kr. 75,- pr. person
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk