3-retters nytårsmenu 2019

 
TILVALG - Appetizer
Stegte marinerede tigerrejer med mild aioli.
Hertil Cava Gran Barón Extra Seco.
+ kr. 50 pr. person
 

Gourmet-tapas til forret

  • Soufflé af torsk med sennepscreme og æblekompot.
  • Cannelloni af røget laks med persilledressing og rejer.
  • Soyamarineret svinemørbrad med baconmayonnaise.
  • Vildt ballotine med fasan og unghane toppet med champagnegelé og urter.
Vinforslag (ikke inkl.):
KungFu Girl, Riesling. Kr. 150,- pr. flaske

Hovedret

Duet af kalv:
Butterdejsindbagt mørbrad og friteret kugle af braiseret kalv og urter hertil portvinssauce med rosiner. Kartoffeltærte med spinat og ricotta, bagt jordskokkepuré samt varm vintersalat med årstidens grøntsager.
 
Vinforslag (ikke inkl.):
Amarone della valpolicelia. Kr. 150,- pr. flaske.

 

Dessert

Verdens bedste chokoladekage:
Gateau Marchel – Chokolade på 2 måder med syltede kirsebær og karamelsauce.
 
Vinforslag (ikke inkl.):
Rheinhessen, ½ flaske peter brum guld medalje Kr. 100,- pr. flaske.
 

Pris pr. person kr. 349,-

For forret, hovedret og dessert. Prisen er ekskl. drikkevarer, som nemt kan købes hos os. BEMÆRK: ingen minimumsbestilling.
 
 
Tilvalg til kaffen
3 stk. konfekt/petit four:
Kransekage med amarene kirsebær.
Operakage med mokkasmag.
Macarons med hindbærsmag.
+ kr. 50,- pr. person

Tilvalg natmad
Vores hjemmelavede tarteletter med hønsekød og hvide asparges.
+ kr. 75,- pr. person
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk