Kom til Tartelet-Festival på Restaurant Gammel Høver fredag den 25. oktober 2024 fra kl. 18.00
Elsker du også tarteletter?
-Så kom til tarteletfestival og smag verdens måske bedste tarteletter. Tarteletter er blevet en trend! Specielt efter vi alle fik et smil på læben fra reklamerne med Harry fra DSB.
Her på restauranterne er tarteletter en af vores mest populære retter blandt både unge og gamle, ja det er faktisk blevet lidt af en dille i Danmark med tarteletter, hvem kan lave den største, flotteste, mest smagfulde osv., og vi mener faktisk, at vi laver de bedste!!!
Derfor vil vi hylde tarteletten med en TARTELETFESTIVAL!
Konceptet er enkelt, vi vil forkæle jeres sanser med alle de tarteletter I kan spise. Det foregår fra buffet, hvor I selv er med til at sammensætte jeres tarteletter lige fra skaller, fyld og toppings. Vi har naturligvis vores eksempler på gode sammensætninger, som vil fremgå ved buffeten, eller vær selv kreativ.
Skallerne er ikke kun som de traditionelle vi kender, her vil fremgå forskellige udformninger, farver og smage: Lige fra de klassiske udformninger i butterdej til store franske voulevanter. F.eks. sorte skaller med malt, skaller med krydderurter, skaller med lavendel og mange andre typer. Og så vælger du det fyld du har mest lyst til og slutter af med en lækker topping…
Og hvad er toppings egentlig? Det er en stor del af en unik smagsoplevelse, som er med til at sætte prikken over i’et. Du vælger selv og vi disker op med de aller bedste; Ristet bacon, friterede løgringe, krydderurter, frisk sort trøffel, vagtelæg og mange, mange flere varianter, kun fantasien sætter grænser.
Vores tanker er gourmet-tarteletter med de bedste danske råvarer.
Udvalget af skaller, fyld og toppings varierer fra gang til gang, men vi kunne f.eks. servere følgende sammensætninger:
- Den Klassiske med dansk kylling og hvide asparges i fløde, toppet med friske krydderurter.
- Den Eksklusive med fasan og foie gras, toppet med sort trøffel.
- Den Nytænkende med frisk torsk i sennepssauce, toppet med vagtelæg.
- Den Grønne vegetariske med stuvning af efterårets svampe, toppet med sprød crunch.
- Den ”Kedelige” med smagfuld skinke og sommer ærter, toppet med ristet bacon.
Tartelet-festival for kun pr. person kr. 299,-
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Det foregår på:
Restaurant Gammel Høver, Silkeborgvej 39, 8464 Galten