Værd at vide om vore selskaber

Her har I mulighed for at se vores selskabsmenu-folder i en bladre-pdf. Tryk på billedet og et nyt vindue vil åbne.
 
Når De bestiller et arrangement ved én af vores restauranter, gælder følgende forretningsbetingelser:
 
Ekstraordinært energi-tillæg
Som alle andre er vi desværre også meget berørte af de markant stigende energi- og råvarepriser.

Vi har derfor indført et energi-tillæg på +25 kr. pr. kuvert på ALLE bestillinger både ved selskaber i vores lokaler, mad ud af huset og kager/bryllupskager.
 
Varighed
Vores aftenarrangementer er beregnet til en varighed af 5 timer, men kan mod tillæg forlænges til 8 timer. Udover 8 timer påregnes et tillæg på 50 kr. pr. time/pr. kuvert inkl. drikkevarer.
 
Tidspunkt på dagen er valgfrit
De bestemmer naturligvis selv, om arrangementet skal foregå midt på dagen eller om aftenen.
Afbestilling
Afbestilling af arrangement fra 30 dage og op til 60 dage før arrangementsdato afregnes med kr. 3.000,-. Afbestilling af arrangement i op til 30 dage før arrangementsdato afregnes med 20% af aftalt arrangementspris.
 
Betaling
Der forlanges ikke depositum eller nogen form for forudbetaling. Betaling finder sted på dagen for afholdelse af arrangementet. Vi ser helst betaling med dankort, ved nærmere aftale også muligt med kontant betaling.
 
Tidsfrister
Senest 2 måneder før arrangementsdato skal menuen være aftalt med os. Endeligt antal gæster samt bordplan og bordkort skal være os i hænde senest 4 dage før arrangementsdatoen.
 
Ordrebekræftelse
Vi sender normalt ikke ordrebekræftelse på vores arrangementsaftaler. Ønskes dette, bedes De fremsende en mail til os med information om Deres arrangement, som vi så vil besvare. De kan sende Deres mail til: mail@lilleringskov.dk
 
Diabetiker eller vegetar
Ønsker De eller nogle af Deres gæster en vegetar- eller diabetikermenu, kan dette naturligvis sagtens lade sig gøre.
 
Børnemenu
Til festens yngste deltagere kan vi tilbyde forskellige lækre børneretter. Det kan f.eks. være en sørøvergryde eller hjemmelavet lasagne. Børnemenu gælder for børn mellem 0-10 år. Specielle ønsker eller livretter efterkommes gerne, så De må endelig spørge.
 
Priser for børn
Babyer, 0-1 år, deltager gratis. Børn til og med 10 år er halv pris af arrangementsprisen.
 
Sammensæt selv menuen
Det er naturligvis muligt at “bytte om” på retterne i vore forslag. Festligheder afholdt som “Tag-selv-buffet” er lidt mindre højtidelige, men en særdeles hyggelig måde at holde fest på. Velegnet til f.eks. barnedåb, fødselsdag, bryllupsreception, jubilæum osv.
Valgfrit
Under punktet TILVALG TIL MENUER har De mulighed for at vælge mellem forskellige slags starters og vores bryllupskager, hvis De ønsker det som et supplement til Deres arrangement. Læs mere her
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
Man-fre: kl. 9-12
mail@lilleringskov.dk