Menukort hos Restaurant H
Gældende for november og december 2025
Snacks
Krustade med foie gras, æblekompot og pærechiffonnade
65,-
Saltvaffel med trøffelmayo og iberico-skinke
50,-
Forretter
Mosaik af rimmet tun og laks med syrnet flødesauce,
bagte tomater og Læsø-rejer
195,-
Oksecarppacio med trøffelmayo,
parmesan og ristet hasselnødder
175,-
Jordskokkesuppe med kammuslinger,
confiteret jordskokker og jordskokkechips
160,-
Hovedretter
Dagens fisk med sæsongrønt, pommes pure og hollandaise
225,-
Ribeye m. sæsongrønt, puré, pommes frites og bearnaise
320,-
Farseret poussin med pommes Anna, grønkål,
syltet løg og veloté au vin blanc
225,-
Dessert
Crêpe Suzette med vaniljeis
125,-
Den forklædte fromage med kirsebær
125,-
Braiserede ananas med brændt marengs
125,-
Friteret camembert
125,-