Restaurant H - Det levende køkken

Menukort hos Restaurant H

Gældende for november og december 2025
 

Snacks

Krustade med foie gras, æblekompot og pærechiffonnade
65,-

Saltvaffel med trøffelmayo og iberico-skinke
50,-
 
 

Forretter

Mosaik af rimmet tun og laks med syrnet flødesauce,
bagte tomater og Læsø-rejer
195,-

Oksecarppacio med trøffelmayo,
parmesan og ristet hasselnødder
175,-

Jordskokkesuppe med kammuslinger,
confiteret jordskokker og jordskokkechips
160,-
 
 

Hovedretter

 
Dagens fisk med sæsongrønt, pommes pure og hollandaise
225,-

Ribeye m. sæsongrønt, puré, pommes frites og bearnaise
320,-

Farseret poussin med pommes Anna, grønkål,
syltet løg og veloté au vin blanc
225,-
 

Dessert

 
Crêpe Suzette med vaniljeis
125,-

Den forklædte fromage med kirsebær
125,-

Braiserede ananas med brændt marengs
125,-

Friteret camembert
125,-

Åbningstid:


Torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00 - 22.00
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
Man-fre: kl. 9-12
mail@lilleringskov.dk