Kokkeskole-kurser

Alle arrangementer i Kokkeskolen vil foregå på hverdage.
kursus

Gourmet aften med efterfølgende spisning

 
Max. 25 personer til undervisningen
 
Undervisning/demonstration af 4-5 retters gourmetmad. I deltager selv i fremstillingen af retterne, og lærer nogle af teknikkerne, som ligger bag.
 
Der vil efterfølgende være mulighed for, at invitere en partner til spisning. Der spises når menuen er ”tryllet” frem af kursisterne. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.

Tema-aften med efterfølgende spisning

 
Max. 25 pers.
 
En tema-aften kunne eksempelvis være italiensk, arabisk, græsk eller noget helt fjerde. I vælger selv et tema og vi planlægger en lækker aften, og underviser/demonstrere retterne for jer.
 
I deltager selvfølgelig selv i tilberedningen og den efterfølgende spisning. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.

Konserverings-kursus

 
Max. 25 pers.
 
Henkogning, syltning, røgning, saltning mm. Alle sammen spændende måder at konservere og forædle de friske råvare på, så de kan nydes over en meget længere periode.
 
Vi vil på kurset komme rundt om de forskellige råvare så som kød, fisk, bær, frugt, og grøntsager. Der følger selvfølgelig et opskrifthæfte med, så man kan genskabe oplevelsen derhjemme.
         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk