Kokkeskole som værktøj
Det skal være sjovt at lave mad og i dette gastronomiske univers, er målet at skabe helstøbte oplevelser for kursets deltagere. Der skal smages, leges, nydes, duftes og arbejdes for et fælles resultat. At tage på Kokkeskole giver kolleger mulighed for at finde nye måder at kommunikere og samarbejde på. Ukendte sider, ressourcer og talenter får plads og lejlighed til at blomstre hos deltagerne, når de bliver udfordret i en helt anden verden end arbejdspladsen normale rammer.
Ved starten af et kursus er målet altid klart. Der skal f.eks. tilberedes en 5 retters gourmet-menu og kurset afsluttes med fællesspisning af de fremstillede retter. Resultatet er derfor dybt afhængigt af samarbejde og en fælles indsats. Vanetænkning og faste rutiner er nødt til at vige pladsen og det skaber inspiration, hold-ånd og fornyet arbejdsglæde for deltagerne.
Ud over de oplagte fordele så som sammenhold, kulinarisk leg, social anerkendelse, fællesskab samt et forhåbentlig udsøgt måltid mad, vil der også altid blive gennemgået teknikker og givet fif fra de dygtige kokke, der er med til at sikre deltagerne et ekstra udbytte og dimension af kurset.