November & december - Julemad

 
Generelt
For alle menuer gælder min. 4 kuverter.
Kuvertprisen fratrækkes kr. 15,- ved valg af menu uden brød.
  

Julemenu 1

  • Marinerede sild med karrysalat.
  • Lillerings fiskefilet med sauce remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Juleskinke med grønlangkål.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvidt.

Pris pr. person kr. 179,-

 
TILVALG til julemenu 1
Julemarcipankage + kr. 25,-
Osteanretning med tilbehør + kr. 25,-

___________________________________

 Julemenu 2

  • 2 slags sild med husets tilbehør.
  • Orangemarineret laks med hjemmerørt mayonnaise hertil skaldyr og spæde salater.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Mørbrad med champignonsauce.
  • Juleskinke med grønlangkål.
  • Osteanretning med blomme-kompot og knækbrød.
  • Julekage bestående af kirsebær og chokolade.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvidt.

Pris pr. person kr. 229,-

 
TILVALG til julemenu 2
Ris a la mande + kr. 20,-

___________________________________

 Julemenu 3

  • 2 slags sild med husets tilbehør.
  • Lillerings fiskefilet med sauce remoulade og citron.
  • Røget laks med spinatægge-stand, hjemmerørt mayonnaise og rejer.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Juleskinke med grønlangkål.
  • Mørbrad med champignonsauce.
  • Julemedister med brunede kartofler.
  • Osteanretning med blomme-kompot og knækbrød.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvidt.

Pris pr. person kr. 259,-

___________________________________

Julemenu 4 - Julekongebuffet, når kun det bedste er godt nok!

  • Orangemarineret laks med hjemmerørt mayonnaise hertil skaldyr og spæde salater.
  • Krabbesalat med ananas, basilikum og hjertesalat
  • Sprød kugle af ande-confit, hertil rødkålsalt med appelsin og tranebær.
  • Fasanroulade med blommekompot og vinterurter.
  • Okseryg med bagte jordskokker, syltede perleløg og oksesky med trøffel.
  • Sprød julesalat med valnødder, gedeost og granatæble.
  • Svinefilet farseret med julens frugter hertil brunede kartofler svunget i muscovadosukker.
  • Et fyrværkeri af konditorens store juledessertbord med både klassiske og nye elementer.
  • Udvalg af hjemmebagt brød: Rug, grov og hvid.

Pris pr. person kr. 349,-

___________________________________

 Juletapas

  • Orangemarineret laks med hjemmerørt mayonnaise hertil skaldyr og spæde salater.
  • Krabbesalat med ananas, basilikum og hjertesalat.
  • Sprød kugle af andeconfit, hertil rødkålsalt med appelsin og tranebær.
  • Grillet aspargesbroccoli med spicy yoghurt, hasselnødder og tranebær.
  • Fasanroulade med blommekompot og vinterurter.
  • Honningmarineret chorizopølser.
  • Kold rosastegt svinefilet med grønkålspure og løgchutney
  • Minitærte bestående af svampe, løg og bacon.
  • Cremet ost med juleinspireret tilbehør, samt hjemmelavet knækbrød.
  • Creme brulée med smag af appelsin.
  • Julekage bestående af kirsebær og chokolade.
  • 2 slags kuvertbrød med hjemmelavede pestoer.

Pris pr. person kr. 299,-

         
Gammel Høver Lillering Skov Venge Kloster Desserten Kontrolrapport
Restaurant Gammel Høver
Silkeborgvej 39
8464 Galten
Restaurant Lillering Skov
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Restaurant Venge Kloster
Låsbyvej 80, Veng
8660 Skanderborg
Desserten
Århusvej 280, Skovby
8464 Galten
Ring 86 94 37 55
mail@lilleringskov.dk