Vælg og sammensæt selv en udsøgt menu med dine livretter.
Minimum af 10 kuverter
FORRET / MELLEMRET
Cremet hummersuppe
Syltede rødløg · Dild olie · Skaldyr
Marineret laks
Rejer · Agurk · Radiser
Torskerilette
Dild · Agurk · Salater
Tarteletter
Hønsekød · Aspargessauce · Persille
Unghane roulade
Æble · Sauce verte · Urter
Variation af tomater
Basilikum · Syltede løg · Sprøde nødder
Vegetarisk & vegansk ret
HOVEDRET
Kalvesteg stegt som vildt
Waldorfsalat · Æbler · 2 slags kartofler · Vildtsauce
Okseryg
Glaserede rødder · Syltede perleløg
Røget kartoffel · Oksesky med trøffel
Duet af Dansk Landgris
Svineryg · Kæber · Kartoffelroulade · Portvinssauce
Oksemørbrad
Sellericreme · Glaserede grøntsager efter sæson
Smørristede kartofler · Pebersauce
+ kr. 50,-
Rådyrfilet
Minitærte med løg og bacon · Brombær
Pommes Rissolés · Svampesauce
+ kr. 50,-
Saltbagt selleri med urtecrumble
Grøn sauce på estragon · Danske kartofler
Grillede grøntsager efter sæson
Vegetarisk & vegansk ret
DESSERT
Udvalg af danske oste
Sprødt · Syltede nødder · Kompot
Islagkage
Nøddetuiles · Frugtsalat · Dessertsauce
Marcipankage
Chokolade · Bær · Sprødt · Vanilje is
Gateau Marcel
Chokolade på 2 måder · Appelsin · Solbær is
Æblet i nye klæder
Duet af æble · Glace · Vanilje is
Brombær pocheret pære
Brownie · Karamelmousse · Brombær sauce · Vanilje is
Vores version af sæsonens frugtgrød
Friske Bær · Fløde · Sprødt
Vegetarisk & vegansk ret
***
Priser pr. person:
1 ret (hovedret): kr. 275,-
2 retter: kr. 349,-
3 retter: kr. 425,-
4 retter: kr. 495,-
Bemærk: + 50 kr. for enkelte hovedretter