Hovedret
Tournedos af oksemørbrad,
serveret med kraftig glace på okse og timian.
Hertil tærte af skovens svampe,
karamelliseret løgpuré med trøffel, confiterede jordskokker
samt pommes rissolés med ristede hasselnødder.
Vinforslag (ikke inkl.):
Vin: Amarone Della, Valpolicella, 2018.
kr. 150,- pr. flaske.
Dessert
Konditorchefens festfyrværkeri af en nytårsdessert
bestående af hvid basilikummousse på bund af bagt marcipan,
toppet med lys chokoladecreme med lime.
Hertil frisk ananas-salat.
Vinforslag (ikke inkl.):
Dessertvin: Sauternes Prestige, 2019.
kr. 200,- pr. flaske.
Til menuen følger hjemmebagt foccaciabrød med rosmarin.
Pris pr. person kr. 449,-
Prisen er for forret, mellemret, hovedret og dessert,
ekskl. evt. tilkøb / ekskl. drikkevarer,
som nemt kan købes hos os.
BEMÆRK: ingen minimumsbestilling.
Afhentning på Restaurant Lillering Skov imellem kl. 10.00-13.00.
HUSK jeres nummer.
Eller levering efter aftale.
TILKØB
TILVALG: 2 slags appetizer
Rejechips med tomatstøv.
Sprød filodej med spinat og ricotta.
+ kr. 50 pr. person
TILVALG: Udvalg af petit four
- Macarons med smag af æble.
- Passionsfrugttærte.
- Kransekage med citron.
+ kr. 50,- pr. person
TILVALG: Natmad
Flødelegeret aspargessuppe med
kødboller og friskbagt flutes.
+ kr. 75,- pr. person