Velkomstdrinks
Sprudlende spansk cava
BUFFET
- Orangemarineret dampet laks med skaldyr og hjemmerørt mayonnaise.
- Ørredterrin med kapers, syltede løg, salater og dilddressing.
- Unghaneroulade med urtemayonnaise, marineret fennikel og friske salater.
- Carpaccio af røget dyrekølle med pesto og tørrede tranebær.
- Krydderstegt svineryg med svamperagout.
- Kalvemørbrad i svøb af parmaskinke og tomat, hertil trøffelsauce.
- Årstidens stegte grøntsager.
- Kartoffeltimbale med krydderurter.
- Råkost af årstidens grønt med tørrede frugter og nødder.
- Konditorchefen vil kreere en forrygende dessertbuffet, der består af min. 5 udsøgte specialiteter afstemt efter sæsonens udvalg.
- 3 slags hjemmebagt brød og dip.
Under middagen vil husets vine, øl og vand blive serveret ad libitum.
Efter middagen serveres kaffe og te med petit four.