Mininumsbestilling: 10 kuverter
Sommerbuffet består af:
Røget lakseroulade med sauce vert,
læsørejer, krebsehaler og krydderurtesalat.
Sommertartelet med unghane,
forårsgrøntsager og trøffel.
Rosastegt og glaseret kalvefilet
med kold bearnaisesauce
Saltbagte nye danske kartofler med persille,
pancetta og persille aioli.
Sommerens sprøde grønsager
med vinegrette på nye krydderurter.
Tomatsalat med rødløg,
mozzarella og basilikum.
Udvalg af husets hjemmebagt brød med dip.
Pris pr. person for dinér transportable:
kr. 245,-
Tilkøb - pris pr. person:
Torskerilette med dild, æble og agurk
+ kr. 35,-
Barbercue marineret svineryg
+ kr. 40,-
Vandmelonsalat med fetaost, oliven og basilikum
+ kr. 35,-
Dessert:
Et strejf af sommer i form
af en moderne fortolkning med smagene af
koldskål, jordbær, rabarber, hasselnødder og kammerjunker
sammensat i en lækker moderne designkage
+ kr. 50,-